Bezoek museum ‘t Steenhuus

Bezoekersinformatie

 

Eeuwenoude rode beuk bij ‘t Steenhuus

Entree museum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het museum is geopend van 1 mei tot 1 november

Op donderdag- zaterdag- en zondagmiddag is het museum geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Tevens is het museum toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een stoel/traplift aanwezig voor de bovenverdieping. Het woonhuis is niet te bezichtigen.

Groepen vanaf 10 personen zijn (na aanmelding) ook welkom op andere dagen en tijden. Dit kan eventueel onder het genot van koffie/thee met iets lekkers. Een rondleiding is mogelijk en u hoort dan verhalen over de geschiedenis van het voormalige steenhuis en en het museum. Het museum is zeer geschikt als trouwlocatie. Ook vergaderen op deze bijzondere locatie is mogelijk.

Museum ‘t Steenhuus organiseert ook regelmatig activiteiten! Kijk gauw wat er op de agenda staat.

De tuin met oude fruitrassen en de dikste rode beuk van noord Nederland is vrij toegankelijk, de omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Op het binnenplein in het museum, of bij mooi weer op het buitenterras, kan er koffie, thee en frisdrank gedronken worden.

 

Toegangsprijzen

Vanaf 12 jaar is de toegang € 3,50 per persoon, ben je jonger dan 12 jaar dan mag je gratis naar binnen! Pinnen niet mogelijk.

 

Telefoonnummers

Voor inlichtingen en afspraken 0594-520072 of 06-43866699.

Tijdens openingsuren kunt u naar het museum bellen op 06-25193972.

 

E-mail

E-mail: steenhuus@museanuisniebert.nl

‘t Pad 15a, 9365 TA Niebert. Route naar ‘t Steenhuus

 

Adres

Meer weten over ‘t Steenhuus?
Lees iets over de geschiedenis of over bekijk welke exposities er nu zijn.